Cly01 Kızlar gözümüze baka baka veriyoruz yiyor ama geri çıkartıyor önüne güya oyun yapıyor gülüyor 🥹 napabilirim bu duruma
Beyzanur7 Cly01 kaç aylık.. 16 aylık benim oğlumda aynı her yolu denedim ama yemyor maalesef sadce çorba yoğrt kaşık mama.., 🤦🏻♀️
Alyehus Cly01 o aylarda normal unutur demişti bize doktor üzerine ağızda bekletme ekleniyor o daha sinir bozucu. Ama tükürme geçiyor yani tecrübeyle sabit 😀
Hilalipek Alyehus ay şu ağızda bekletme olayı beni bitirdi artık yaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 20 aylık son 3-4 aydır istemediği zaman yada sevmediği zaman ilk lokmada dakikalarca bekletip sonra yutamıyor çıkarıyor sonra ağlayıp bida yemiyor 🤦🏻♀️
Alyehus Cly01 her çocuk farklı tabi ama bizim 1-1.5 ay sürdü istikrarlı olun siz ben pes etmedim sürekli teklif ettim döndü normale şuan şimdi kendi mama diye geziyor peşimde
Deletedmom_875 1 yaşında benim kızım da aynısı. Daha cignemeden ağzına geldiği gibi dili ile ittiriyor. Cignese yine bir şey demem tadını beğenmedi heralde derim ama tadını bile almadan daha ittiriyor diliyle. 1 aydır bu böyle çok yıpratıcı bir süreç ya.