Oznurkayaa Merhaba. Şuan bebeğim küçük ama birçok oyuncağı hamileyken almıştım. Yine de bu ekonomide ne indirim varsa ileride kullanabileceklerimi alıyorum. Şunu al bebegin gelişimine faydalı dediğiniz ya da genelde oynamayı seviyorlar dediğiniz şeyler var mı
witcher Oznurkayaa ev oyuncak dolu ama benimki boş damacana şişesi tv kumandası çamaşır sepeti askılık tencere tava bunlarla oynuyor 😀
Dolores Oznurkayaa Lego duplo serisini almanızı tavsiye ederim. Çok güzel oyun kuruluyor, kaliteli ve canlı. Bol bol hikaye kitabı, etkinlik kitabı, boya. Hergün fiyatı artıyor. Diğer oyuncaklara bir şey diyemiyorum biraz çocuğun ilgisi yönünde oluyor gerisi. Mesela benim oğlum arabalarla iş makinaları ile oynuyor. Bugün ilk kez roket istedi. Hemen almayacağım diye logolardan yaptık. Böyle fikrim :)
Mimoza-kizim Oznurkayaa benim kizim puzzle yapmayi cok seviyo 6lı ahsap puzzle almistim once tek tek ezberledi yerlerini sonra birbirine karistirip dpgru yerlerini bulmaya basladı k3ndi kendine oyun kurdu oyle buldukca ahsap puzzle aliyorum 🥰🥰
Bukris-m09 Oznurkayaa Benim 15 aylık kızım el emeği bir kedi bir tane benim çeyizimde getirdiğim bebek ve bir araba o kadar oyuncak içinden bunlarla bi 10 dk oyalanır gerisi mutfak gereçleri 🤣 seninde mutfak gereçlerin varsa eksiksiz se tamamdır bu iş 👌🏻🤣🤣
Oznurkayaa witcher o zaman hiç almayayım daha fazla. Bultak küpler oluyor onlardan aldım, yani bazı oyuncakları aldım el becerisi gelişsin diye ama başka nelerle oynarlar bilmediğim için 🥲
Oznurkayaa Dolores evettt lego doğru. Çok kişide gördüm ama mantığını anlamadım. Bloklar gibi mi iç içe geçirip şekil mi yapıyoruz anlamadım 😑
witcher Oznurkayaa Yani biraz büyüsün alırsınız benin kızım 14 aylık şuan Bultakla 3 5 dk oynuyor kitapları hep yedi yenisini almak istemiyorum 😀 boyama kitabıyla boya aldım ben boyuyorum o da üstünü karalıyor 😀
Dolores Oznurkayaa içinden zaten yapabilecekleriniz ile ilgili klavuz çıkıyor :) ki gerisi hayal gücünüze kalmış, alın anlarsınız ne demek istediğimi:)
Oanne Bol bol metal kaşık çay tabağı, leğen ,düdüklü, sepet ,tahta kaşık ,plastik kepçe ,ıslak mendil, bebek bezi, su şişesi,pipet, ütü, elektrikli süpürge temin edin😅 oyuncaklar beş dklık maalesef
Oznurkayaa Dolores aaa çıkıyor mu tamam o zaman görünüşte çok karışık görünüyor da işin içinden çıkamam gibi geliyordu bakıcam teşekkür ederim 😊
Mimoza-kizim Oznurkayaa suan 21 aylık ama onlari aldigimda kizim 15 16 aylik falandı daha erkende alsam yaparmis aslnda 🥰
beyzzsenturkk_ Oznurkayaa hışırtılı kitap kesinlikle eliyle bişeyler tutmaya basladıgından beri veriyorum su an 6 aylık hala kullanıyoruz hemde dişliği de var kendisinde dışarda bi süre oyalıyor kızımı
Oznurkayaa beyzzsenturkk_ evet ama oğlum o kadar hareketli ki her şeyle maksimum 1 2 dakika oyalanıyor🥲