Meltemak90 Merhaba hanımlar,bebeğim uyanıkken memeyi emmiyordu da şimdi de uyurken de memeyi ağzına alır almaz birkaç çekip ağlamaya başladı .sebebini bulamadım.böyle bi durum yaşayanınız var mı??
Defneannesi_ Meltemak90 bende de aynı durum var bebeğim iki aylık , iki gündür zor emziriyorum sancıyla ağlıyor o zaman da emmiyor aç kalmasın diye mama veriyorum günde iki kere . Onun dışında emziriyorum gece emiyor ama gündüz dört beş kere bunu yaşıyoruz. Memede emerken ağlamaya başlıyor kasılıyor ayaklarını çekip itiyor bu meme reddi başlangıcı mı
Rabissss Merhaba kac aylik bebeginiz benim bebegim 4 aylik bende meme reddi yasiyorum uyanikkende uyurken hic denemedim daha
EzgiAsell Defneannesi_ büyük ihtimal karnı ağrıyo dur canm gaz sancısı vardır gazdan dolayı ayaklarını topluyodur benm kızım öleydi çünkü ordan biliyorum ve kolik bir bebekti
Defneannesi_ EzgiAsell bu meme reddi değil demi ? Çünkü gündüz emdiği de oluyor ama dört beş kere de bunu yaşıyoruz ? Kızınız ne zaman düzeldi peki
aciyan Bizdede aynı durum var, gece ve sabah emziriyorum uykuluyken ama gün içinde uyanıkken kavga ediyor benle. Kendini yay gibi yapıp kafasını geriye doğru itiyor ben memeyi uzattıkça çıldırcam :( Not: bebeğim 2,5 aylık
EzgiAsell Defneannesi_ değildir canm sanmıyorum benm kızımda öleydi çnkü gaz damlalarıyla düzene girdi snra ve 3 ay da bitti diyebilirim şuan 4 aylık yine gaz oluyo tabi ki ama o zamanlardaki gibi değil çok şükür, sabret biraz geçicek zamanla canm🙏