acabahamilemiyim Kızlar sabah bir uyandım iki ayapımın altı da komple bildiğin kınalı gittim güzelce yıkadım asla çıkmıyor da bu tam olarak ne demek bilgisi olan paylaşabilir mi
1Annevekizi acabahamilemiyim Bi hocadan şöyle duymuştum (bu konularda çok ehil) bir alem var işte oraya ruh yolculuk yaptığı zaman insanın herhangi bir yerinde kına izi oluyormuş aslında verdikleri renk kırmızı gibi bisey. Genelde el ve ayakta gorulurmus. Ve uyandığınızda kendinizi daha enerjik hissedersiniz dedi🤔
midekoruyucu tineanigra PatronBebek Deletedmom104 hiçte bile cinlerle evlenmişsin dediler bana geçen ayağım kınalıydı 😂😂😂
tineanigra acabahamilemiyim ürperecek bişey yok cin peri hikayelerini boşverin. Mantar çeşidi nemli ortamda olur ayaklarınız terlediyse nemli kaldıysa olmuştur. Kendiliğinden de geçer eczaneden krem de alabilirsiniz
acabahamilemiyim 1Annevekizi işte bu tip yorumlarda oluyor ilk kez başıma geldi iki ayağımın altı bayağı kınalı yani sanki bir yerde gezmişim de ayağıma bir şeyler bulaşmış gibi
PatronBebek acabahamilemiyim birçok kişide oluyor bi mantar çeşidi. Kremi bile var diye hatırlıyorum.
orguormeyisevenanne midekoruyucu Ben de cinlerin kınasına katılmış oluyorsun diye biliyorum kjcjcjffjdjdjjd
aybikreis midekoruyucu İşin ehli bir hoca söylemiştir kesin. Bundan sonra cinler senden boşanmadan başkasıyla evlenemiyormuşsun, kocanla nikahın düşmüş olabilir 😀😀😀
PatronBebek midekoruyucu ya saçmalama cinlerin kınasına gitmissindir 😄 çeyrek takınca kına yakıyorlar takmazsan çarpıyorlar yanlış biliyon 😄
ikicocukcokcocuk orguormeyisevenanne bende direk seçilmiş cin oluyorsun diye duydum😂😂😂 tövbe yarabbim mantar o ya demi 😄
midekoruyucu PatronBebek ahhahahaha bana da yanlış söylemişler bak görüyo musun 😂😂😂 neyse Allahtan paramız var da kınalandık alksksjsj