Zuleyha__19 Kızım 2 ay 23 günlük 2 saatte bir 100 cc yapıyorum ama bekleyemiyo yani acıkıyo olabilir mi siz nasıl veriyosunuz oyalamaya çalışıyorum ben , çünkü az verip saatleri düşürsem bu sefer doymuyo ona da ağlıyo
Batimoms Zuleyha__19 benim oglumda 2 ay 26 gunluk 2.5 3 saate bir 100.cc verirum uykudan bu surede uyaninca. 1.5 2 saat kadar uyanik kalinca 60 cc veriyorum. Acikcasi bu cc lere pek.takilmamak.lazim. ben oglum ne kadar.istiyorsa veriyorum. Doyumca diliyle itiyor. Illa 100 90 icecek diye bir sey yok. Biz nasil bazen fazla bazen az iciyorsak onlarda oyle. Kiminin midesi kilosu fazladir. 100 le.doyar kimi 130 la kimi 90 la. Kimi 60 la.
CZB Zuleyha__19 ben 3 saatte bir veriyorum 120 cc gece 12 den sonrada vermiyorum sabah 6 kadar yani beslenme saatleri 3 6 9 12 oluyor sürekli hiç erken yada geç vermiyorum hep o saatlerde
Aryamurat Benım kızda aynı sabahtan akşama kadar ıkı sat bir saat arayla durmadan yıyor gecede full babası bu bizi batırcek diyo 😬🤭doktorda acıktıkça ver istemedımi biberonu dılıyle iteler dedı kusar gıbı olur dedı verıyoruz şimdilik 😆
Zuleyha__19 Batimoms orası öyle de acaba doyduğunu mu bilmiyo diyorum bide reflüsü var kusuyo vermemek mi lazım diyorum bilemedim
CZB Zuleyha__19 başlarda istiyordu ilk iki üc gün falan ama doktorum vermiyceksin o düzene giricek pes etme dedi niketikimde dedigi gibi oldu düzeni oturdu
Mom9 Mama doyurucu değil mi anne sütüne göre? Biraz iştahlılar galiba maşallah 😅 şuan 82günlük gece 4 5 saate anca acıkıyo