Baharas22 Kizlarr merhaba, oglum da yumurta alerjisi var, haftaya tatile gidicez, yanima kavanoz mamasi almak istiyorum ama hangi marka iyi bilemedim, tavsiye ettiginiz marka var mi
queen_mom Baharas22 bende burda bekliyim.bizde haftaya gideceğiz ☺️ kızım 8 aylık öneri istiyorum bende güvenilir kavanoz mama🌸
Deletedmom_60 Baharas22 hipp yada ebebegin hamm markası guzel temiz icerikli ama acilinca cok durmwz bozulur
Agg2408 Baharas22 Bende hep alıp yediriyordum dışarıda olunca mecbur ama şunu okuduktan sonra kafam karıştı
Dilruba_1 Hipp Hero baby Hero baby meyveli olanları öneririm içerik olarak bu iki marka temiz ve güvenilir 🌸 Ben bazen yoğurduna vs de katıyorum bazen sade yediriyorum pratik oluyor queen_mom 1 gün içinde tüketseniz uygun olur arkasında da yazıyor zaten hemen açar açmaz bitirmek zorunda değilsiniz ama sıcak hava koşullarını da dikkate alarak muhafaza edin tabi
queen_mom Deletedmom_60 açılınca hemen bitirmek zorunda mı . Aynı gün içinde yese bişey olur mu acaba.bide açılmadığı sürece bozulmaz mi çok sıcakta bile