Deletedmom_110 Kızlar bebek yoğurdu hiçbir yerde bulamadım gezmediğim market kalmadı bunu versem olur mu dışarıdayım 6 ay 13 günlük oğlum 5 ay 11 günlükten beri yiyoruz ama evde yapıyordum günlük sütten
BabyArel Deletedmom_110 dışarıda bulamamışsınız mecbur verin ama normal zamanda o hero baby ürünü lütfen kullanmayın oldukça zararlı ve skt oldukça uzun 😔
tulaye BabyArel sadece hero baby markası için mi zararlı farklı diğer markalar da öyle mi. Merak ettim o yüzden soruyorum 😊
Deletedmom_110 BabyArel kuzum ilk defa vericemmmm hiç Vermedim bu zamana akdar hep cam rendele meyvelerini hazırlıyorum
Deletedmom_110 Birkullanici ay şükür çok seviyor yoğurdu sağol cnm ya hazır su versem olur mu döküldü biberondaki bebek suyu da bulamadım cidden şaka gibi Birgün yasıyorum
BabyArel tulaye çok güvenilir denilen Hipp marka bile zararlı 😐 sonuçta rafta bekliyor ve ne kadar güvenilir olabilir 😣
Minico Deletedmom_110 Bilindik bir markanın suyu ise hazır su verin zaten çok içmez o dönemde. Susuz kalmasın
yagmurkokusu_ Bebek suyu da veriyorum bimden aldığım küçük su da veriyorum evde kaynamış ılıtılmış su da veriyorum suyu içilen yerlerde çeşmeden de veriyorum. Hero baby de verdim ama reddetti şuan 3 4 tane var ağzına sürmez.