Salih0544 Kızlar doğum yapalı 5 ay olcak hamilelikten önce lazere gidiyordum komple vücut olarak doğumdan sonra arayın demişlerdi aradım gelebilirsiniz tekrar dediler de benim bu konuda fikrim yok sakıncası var mı emzirirken buz lazer yaptırmak?
Pakjin Salih0544 benim bildiğim sakıncası Yok bu ay bende yaptıracağım tek önemli olan konu hormonların normale dönmesi
Cancancan Salih0544 emzirirken koltukaltına lazer yaptırmamak gerekiyormuş süt bezlerini etkileyebiliyormuş.
Elifsu Salih0544 git git bişey olmaz. Sezaryen Doğum yaptığım için özel bölgeye gitmedim daha korkuyorum hala. Ama bacak ve koltuk altına 3 kere gittim.
Cancancan Elifsu bende gidecektim lazer merkezinden söylediler bazı yerler yapıyor ama biz yapmıyoruz emzirme bitince gel dedi. Bende yaptırmak istiyorum gerçekten çünkü çocukla sıkıntı oluyor
bynduru Salih0544 vermedi.yapulan arastirmalar var tümör olusumunu tetikliyor olabilir dedi.ama iki sene cok uzun bir sure boyatmadan nasil durucam bilemiyorum
aysa_linam04 Salih0544 Sln1010 sütünüzü sağıp yiyeceği çorbanın içine falan koymanızı tavsiye ederim sütünüzün tadını aldığı için bir süre sonra yemeye başlayacaktır