Aslihan21 Merhaba anneler 45 günlük bbeğim var gece kaç saatte besliyorsunuz uyanıyormu birde gündüz kaö saat aralıkta poposuda pişmeye başladı sıcaktanmı anladım hergün duş aldırıyorum
Ecmysnhan Aslihan21 benim bebegimde 50 günlük bende gece uyandirmiyorum aciktiginda kendi uyanıyor gündüzde aynı şekilde çok uzun uyumuyor zaten aciktikca kendisi ağlıyor pisigede bepanthol kullanıyorum ben ama her altını açtığımda sürüyorum cok şükür pişik olmadi daha
Mila27 Sağlık ocağına hamazinc krem yazdırın pişiğe birebir 2 buçuk saatte bir besliyorum geceleri de utanmadığı sürece uyandırmıyorum kendisi zaten acıktığında uyanıyor
Aslihan21 Mila27 ya bend egündüz sık emzirip gece uyanamıyorum bebişte uyanmazsa alarm felan duymuyorum 4 5 saat oluyoe
Aslihan21 Ecmysnhan ya gece en fazla kaç saat uyuyor ben uyanamıyorum o uynamazsa oda uyuyor 4 5 saat
Mila27 Aslihan21 bişey olmaz canım demekki acıkmıyor acıksa kalkar ağlar uykusunu bölme bence bu sefer uyku problemleri ile uğraşırsın
Aslihan21 Mila27 neniliyim ya küçük diye uyanamadım diye kendime kızıyorum bende internetten baktığımdada 2 3 saate bir beslenme yapın diyorlarda
Gzdvnada Benim bebeğim de 72 günlük gece uyandığımda emziriyorum yoksa sabah 5-6 gibi kalkıyor o zaman emziriyorum uyandırmıyorum