Poncikbirannis Kızlar merhaba hepinize. Kızım 13 aylık henüz hiç dişi yok, bazen nefesi kokuyor başına gelen doktora falan danışan var mı neden ki bu?
Deletedmom277 Poncikbirannis Benim annemin bir teorisi var. “Nefesi kokuyor dişi çıkacak “. Bir çok kez denk gelmişti diş dönemine nefes kokusu ama sizinki ondan mıdır bilemem
B_u_r_c_u_3761 Poncikbirannis benim kızımda da başladı 5 aylık kızım kan ilacından şüphelendim ve vermedim 2 gün normale döndü kan ilacı kullanıyorsanız o da yapabilir bizimki gibi
Sin21 Poncikbirannis ay 4/22 günlük dün geceden beri kokuyor bunu düşünüp duruyorum bende 😔 bakalım bilen var mı
Poncikbirannis B_u_r_c_u_3761 bende kullanıyorum kan ilacı ama kullanmadığım günler de oluyor, iki gün vermedim mesela bugün yine kokuyor anlamadım valla
B_u_r_c_u_3761 Poncikbirannis yaa bizde de diş falan yok ben kestim geçti bizimkinin ondanmış ama üşütmüş falan olabilir mi belki o yüzden de olur
Poncikbirannis B_u_r_c_u_3761 dişten diyorlar ama inşallah diştir üşütme değildir :) sizin bebek ne kadarlık
sevcan Poncikbirannis hastalanıcaktır benım kızımda her hastalanmadan once nefesı kokuyo yaşlı kokusu olur ya böle bı degsk sonrada hemen hastanalıo ıkıdır bole oldu smdı grıp olduk malesf öksürükle bırlıkte havalar sıcak gıdıo terlıo üşütüolar malesef bız öle olduk
sevcan Poncikbirannis inşallah ,pişiğide varsa diştendir. ınsallah hastalanmaz cok zor oluo dısten dha zor🤦🏻♀️
Poncikbirannis sevcan tabi zor burnu tıkalı diye yiyip içemiyorlar ateşleniyorlar. Geçmiş olsun size çok 💕
Poncikbirannis B_u_r_c_u_3761 bu dişinde ne zaman çıkacağı belli olmuyor, anne babanın ortalamıymış kemil yapısına bağlı tamamen genetik