250419ali öncelikle kendim de başta aynı hatayı yaptıgım icin söylüyorum kesinlikle biberonu kesmelisin yoksa göğsünün tazzikli ilk gelen sütünü içer ve sonra sıkılıp bırakır bu da zaten aktif değil pasif emme oluyor . Sütünü sağıyorsan ya da mama takviyesi yapıyorsan instagramda şöyle bir taktik gördüm bebegin ağzına serce parmagını koy onu emerken hafif hafif şırıngaya çektigin sütü sık ama çok yavaş yavaş yani bebek emmeye alışsın biberonda çok kolay tabi hemen alışıyorlar kolaylarına geliyor. Sıklık konusuna gelecek olursak bebegin huzursuz oldugu her an besleyebilirsin özellikle yeni doğan ilk üç ayda bebekler kakalarını yapabilmek bile emmeye ihtiyac duyarlarmış .. ve son olarak sakın kendini üzme nasıl biberona alıştıysa memeye de yeniden alışır o inatcı oldukca sen daha inatcı olucaksın 🤎 ben başta anlamamıştım bebeğime sütümü sağıp da veriyordum bazen sonra bir süre sagmadan emzirdim sadece ve aglama krizlerine girdi. Sütüm yetmiyor sandım ve üzülerek mama takviyesi aldım birkaç gün. Ama sonra fark ettim ki problem süt değil aslında biberon..