sedos23 Bebeğim 3 yaşında arada ufak kazalar yaşıyoruz🙈Yatağını korumak adına su geçirmeyen bi alez arayışındayım var mıdır yardımcı olabilecek biri???
miusu sedos23 Ufak kazalar illa olacak canım. Biz annem icin su gecirmeyen alez kullaniyoduk Puffy’nin var bakabilirsin adi yanlis hatirlamiyosam Semmy lastikli alez diye geciyo lastiksizide var ama lastiklisi pratik bence
sedos23 miusu Çok teşekkürler bizde üzerine gitmiyoruz zaten çok nadir ufacık kaçırma oluyor. Puffy’i biliyorum çok duydum nasıl acaba memnun kaldınız mı??
miusu sedos23 Biliyosan iyi canim cunku cok kalitei bence annemin yaşlılık nedeni ile sorunları vardı 😢 ama hicbi sekilde sizdirma bulastirma olmadi cok memnun kaldik biz
sedos23 miusu Ya bazı alezler böyle plastik gibi oluyo ya öyle olmasını istmiyorum çocuğun uykusunuda bozmaısn şimdi hışır hışır ses çıksa anlar altına bişey koyduğumuzu
miusu sedos23 Yok bu hic oyle degil dedigin seyi iyi biliyorum cok rahatsiz edici ama bu alez baya kaliteli bide hisirtidan cok kumas gibi bizde kullaninca ilk denemek icin aldik baya sizdirmaz ve guzel cikti
sedos23 miusu Süper o zamann çok sevindim peki makinede yıkanıyo mu şimdi malum sürekli yıkamak gerekebilir elde uğrşmaktansa atıp yıkansın daha rahat olur
miusu sedos23 Evet makinedede yikaniyo canim ben daha iyisini bulcagini düsünmem piyasada cok markayı denedik cünkü en iyisi buydu kumaşının dokusu muazzam
sedos23 miusu Ne kadar teşekkür etsem az umarım geçer gider bu dönemlerde bir daha arayışa girmeyiz muhakkak bakıcam Puffy’e çokk teşekürler