Betshe Merhaba ben sma ve hipp mama kullanıyorum bebeğim prematüre doğdu şuan 2 aylık ama bazen çok şiddetli ağlıyor gaz sancısı galiba sizce bebelac nasıl değiştirmelimiyim mama ?
Doga1208 Betshe ben 2 ay Aptamil kullandım çok gaz yaptı sonra Bebelac gold kullandım 11 aylık hala devam ediyoruz
edanur2008 Betshe sma konusunda bilgim yok ama hipp bize de gaz ve kabızlık yaptıgı için değiştirip bebelac a geçtim kilo aldırması vs bizde gayet iyidi bebeğin bünyesiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum ben kilo konusunun oğluma gaz yapmayanı bulana kadar 4 mama değiştirdik kilo alımı hepsinde iyiydi 7 aydan itibaren bebelac kullanıyorum gayet memnunum goldu da kullandım ama gold ve düz bebelac arasında bi fark olmadığını düşünüyorum
MinikPandam_ Betshe biz aptamil kullaniyorduk kabızlık ve gazi vardı bebelac gold a geçmiştik iyi gelmişti
Drycl46 Doga1208 sanırım gazı çok olan bebeğe ne kullanırsan kullan gazı devam ediyor sma kullandım bebelac gold kullandım bir tanıdık bim’in bebevita markasını önerdi onu kullanıyorum biterse bildiğimden şaşmayacağım umarım bu dönemleri atlatırız
buyuyor-cocuklar Aptamil bizde çok gaz yaptıııı, sma optipuro değilde diğerini o gazlı bebekler içindi o iyi geldi 5. Ayından sonra gaz sorunumuz bitince bebelac golda geçtik🙃