Fatos02_35 Kızlar bebeğim 4 aylık sağlık ocagı vegaferon başladı duyduguma göre bu demir ilaçlarından sonra su vermek lazımmış ağzı temizlensin diye siz ne yapıyorsunuz bu konuda bilgisi olan varmı
DrkAyz Fatos02_35 geçen gün @Martmucizesi bebeğinin kabız olduğunu söylemişti bu ilaçtan sonra hatta çokta şikayet var demişti bizde 4. Ayımıza giricez
Melis1706 Fatos02_35 ben kullaniyorun 9 aylik olucak yeni tahlilde yapildi cok sukur degerleri guzel geldi @DrkAyz
Bibebek_ Fatos02_35 canım biri daha böyle post açmıştı ona dediğimi sana da diyim kullanmaaa araştır görürsün çok zararlı içeriği çok kötü onun yerine sağlığı için ocean microfer demir damlası var kırmızı kutulu kilosu kadar damla şeklinde veriyorsun bebek de seviyor dökmeden içiyor hem
_eminee50 Fatos02_35 imkanınız varsa doktoruna sorun başka demir takviyesi önersin arkadaşım bebegine vegaferon kullandı hem kabız oldu hemde istifra ediyordu.Benim ogluma da birkaç gün önce verdiler saglik ocağından.Doktoruna sordum bestiron damla önerdi.Biraz pahalı ama temiz içerikli en azından
Martmucizesi DrkAyz aynen bu ilacı kullanır kullanmaz benim kızım ne süt içer oldu ne susar oldu bi hıysuzlaştı bi kabız oldu çok kötü 3 gün geçirdik araştırdım şikayeti olan bi ilaçmış direk çöpe attım hatta diş çürüklüğüne bile sebep oluyormuş
DrkAyz Martmucizesi şuan hangi ilacı kullanıyorsunuz peki bide ücretli mi aldınız, ben d vitaminini de kullanmamıştım sağlık ocağının verdiği o zamanda 9 Damla kullanılıcak demişlerdi sırf çok geldiği için gözüme kendi doktorumun yazdığını kullandım