ela-2023 Bebeğim bugun tam üç aylık agzında baloncuk yapıyor elleri hep agzında tabiki yakasını ıslatıyor salyası ister istemez akıyor merak ediyorum bu durumda olanlar var mı biraz tedirgin oldum salyaları akınca sormak istedim kızlar ☺️
laviniia ela-2023 tükürük bezleri çalıştığı için oluyor o annesi ❤️ benim oğlumda 3 buçuk aylık hala akıyor baloncuklar çıkarıyor elini emiyor
Mevos1423 ela-2023 yaa aynısı bizde de var gündüz uykuları da gitti gündüz 2 saat uyuyan bebeğim bir saat uyuyor sadece o da bi kere hep ağlıyo meme de anlamadım atak mı var ki
hayalperest2310 ela-2023 3 ay 22 günlüğüz el sevdasından uyuyamıyor uykudan uyandırıyor kendini resmen kundak yapıyorum fayda etmiyor çözüyor ellerini şapur şupur maşallah 🧿
ela-2023 Aynn bizimde gündüz asırı az uyuyo artık birde aglıyor memeye gelince sıkıntı olmuyor sanırım geçici bir süreç buda
Elfruya Bizde bu haftasonu 3 aylık olacağız benim kızımda aynı eller ağızda salya akıyor falan doktorumuz normal dedi keşif zamanıymış
bananeabiya ela-2023 yok yok çok normal salya artışı oluyor bu aylarda ☺️ benimki de 4 aylık oldu şapur şupur akıyo ağzından ağız bezi yetişmiyor 🤣
adendr ela-2023 çok normal benim bebeğim 2 aylıkken başlamıştı akmaya ellerde sürekli ağızdaydı 🤦🏼♀️