muratnannsi Kizlar hic boyle olmamsti bezleri asiri kuru gunde 2 bez anca değişiyorz su iciyor ama az mi geliyor anlamdm corba meyve hersyi veriyorum ama yok sivi alimini arttisam icmiyor da napcam sasirdm acaba terle mi atiyor .halsizlik vs yok asiri hareketli
Elika00 muratnannsi terle atıyor canım normal yeterince su içiyorsa endişelenme. Benim oğlum günde 500 ml su içer çorba ayran karpuz gibi sulu şeyler de tüketir ama bez sayısı azaldı 17.5 aylık. Çok koşuyo terliyorlar normal yani
muratnannsi Sedas00 hastaydi bir sure yemedi ama su ara yiyor hani az az bile olsa surekli veriym meyve su corba .sadece formul mamayi birakti hic yemio
muratnannsi sessizlik12 aslnda terlemiyr da ya ever sicak ama cok nem yok .bizler de terlemiyorz sanrm sivi alimi teklif ediyorum surekli elinde su geziyorum icmiyor ki ev yapımı ayran da sevmiyor bi sutas ayran seviyor acaba ondan alp ara ara versem mi
sessizlik12 muratnannsi distan ayran alip icirmeyin bnce o sutas ayranini bosaltip ev yapimi ayran koyup icirebilrsiniz bide bi doktora s9run bnnce