Mircet Mimoza-kizim deterjanlardan aşırı soğuk su Ya da ılık sudan uzak tut ellerini.Islak ya da nemli kalmasın kuru olduğuna emin ol.Stress yapma.Şu saydıklarım gerçekten Fasa fiso.Egzamanın bence tek nedeni stress
Mimoza-kizim Mircet evet oyle gercekten son 2 aydir cok stresliyim hem eşim hem annem tarafindan oda egzama olarak patlak verdi :(
Momofkaan Mimoza-kizim Benim size tavsiyem sütünüz varsa emziriyorsanız her emzirmeden sonra sütünüzden biraz sürün bana en iyi gelen şey oydu benim de iki elimde de var ve eldiven her zaman kullanamıyorum ki pudralı eldivenler daha beter yaptı bir de zzeytinyağı veya kantaron yağı
Momofkaan Mimoza-kizim geçen gün yine kabarmış sulu sulu bende uzun süredir unutmuştum sütünmden sürmeyi hemen başladım tekrar söndü kaşıntıda bulaşıktan sonra yada yemek yaparken domates falan doğrarsam oluyor
Mimoza-kizim Momofkaan malesef emzirmiyorum ama kantoron yagim var onu kullanabilirim iyi geliyorsa birde krem markasi yazmislar onh birkac kisiden daha duymustum bi deniycem umarim iyi gelir kafayi yicem asla uyuyamiyorum kasintisindan ozellikle aksamları azıyo