ada__ Kızlar kızım 7 aylık saat başı yarım saate bir uyanıyor memede uyuyor yatırıyorum 2 Dk geçmeden ağlayarak uyanıyor tekrar meme verene kadar susmuyor sizce neden aç olduğu için mi acaba yardım edin
QueenMommm ada__ az önce benim kızım 21 aylık ağlayarak uyandı vantilatör getirdim uyuyo ama bakalım yanından kaçamadım hala biz bile uyuyamıyoruz sıcaktan 🥵
Ake Bebeklerin uyku kalitesini bozan durumlar var. Ortam sıcaklığı, ortam nemi , açlık, ortam sıcsklığına bağlı yanlış kıyafet seçimi ve ayına uygun beyaz gürültü, ortamdaki ışık miktarı. Bunları çözerseni, uykular çözülür.
DarkSwan ada__ Büyük ihtimalle sıcaktan. Çünkü bu aralar bütün bebekler bu şekilde. Hepsi aynı anda diş çıkarmıyorlarsa tek seçenek sıcaktan. 😂 15 gündür uyku muyku yok bizdede.
lilanasi ada__ merhaba kızım 3 ay 11 günlük bı ara bizde de öyle oldu kalktım mama yaptım hemen uyudu süt yetmemiş belki sizde de öyle olmuştur
Lucy lilanasi 7 aylık bebekle 3 aylık bebek aynı olmaz canım. Aylar ilerledikçe gece beslenmesine ihtiyaç duymazlar. Ama alışkanlık kısmı bambaşka bir durum. 🥰
Hazallll ada__ bi duzen kurdurmassiniz aliskanlik yapmis memede uyumak aclik degil bagimlilik olmus 7 aylik olmus bence artik duzene sokun derim
Bugleminannesi28 ada__ benimde bebeğim 8 aylık normalde sadece 1 can çatlasa gece 2 kez uyanır ama 2 gündur 15-30 dk da bir ağlayarak uyanıyor o kadar sıcak ki gece ben bile uykusuz uyuyamaz durumdayım bebeklerin uyku kalitesi bozulmuş durumda
ada__ Bugleminannesi28 evet çok zor zombi gibi geziyorum artık 30 Dk bir ağlayarak uyanıyor ve sadece meme istiyor iki geçer biran önce bunu da atlatırız
Peeri ada__ benim oğlumda 7 aylık ve sizinle aynı durumdayız. Gözlemlediğim kadarıyla dönmeye başladığında beri böyle hatta son zamanlarda geriye doğru dönmeyide keşfetti yatağa çarpıyor kontrolü sağlayamıyor ya da kafasını koyacak yer bulamıyor uyanıyor, hatta emekleme pozisyonunu alıyor uyku esnasında. Umarım kontrolü sağlayınca biter bu sürekli uyanmalar🙏 önceden 2-3 defa anca uyanırdı.
ada__ Peeri biz de aynı şekilde 2-3 kere uyanırdık ama yaklaşık 1 aydır sürekli dönüyor ve sürekli uyanıyor o kadar çok dönüyor ki büyük yatak aldık rahat edemiyor herhalde diye beşiğin içinde hiç durmuyor sürekli yüz aşşa yatıyor ve çok fazla dönüyor dönerken de kendini uyandırıyor galiba anlamadım gitti