Zemherim BBuseYY küçük yoğurt mayalamak için kavanoz silikon kaşık mama önlüğü cam rende meyve emziği birde buharda haşlama aparati aldım yetti açıkcası ihtiyaç oldukça alıyorum
Lina2023 BBuseYY henüz 2 ay var ama aldım tabak çatal kaşık alıştırma bardağı cam rende buharda pişirme için çelik aparat suluk özel bulaşık deterjanı mama önlüğü mama ve yoğurt için minik kavanoz termos mama ve yemeklik termoslu çanta minik saklama kapları, süzgeç ve mama sandalyesi
Marselinannesi BBuseYY blw yaptığım için çok az şey aldım. Mama sandalyesi, silikon önlük ve komple giyilen önlük, mama kaşığı ama bebeğimin kullanabileceği tarzda. Silikonlu yapışan tabak, buharda pişirme aparatı tel şeklinde (Hepsiburadan 50 liraya almıştım). Mycey marka plastik bardak aldık suyunu ondan içti. Microplane tarzı rende aldım fındık, ceviz gibi şeyleri rendeleyip meyvelerine buladım elinde kaymadan tutabilsin diye. Birde ravla marka tarhana aldım o kadar. İlerleyen zamanlarda sade yağ aldım tereyağ gibi kullanmak için, sebzeli makarnalar aldım.
bakkalemzigi Cam rende, meyve süzgeci , suluk, vakumlu tabak , silikon kaşık , bolcana önlük 😂 Elimde olsun diye makarna lütfenin ; Pirinç unu , buğday unu , irmik , tarhana , bebek bisküvisi
BBuseYY Maşallah hanımlar 😍bende çoğunu aldım eksik ne listemde diye karşılaştırayım dedim teşekkür ederim