Elifalagoz6067 Sag ayagi sanki oglumun ice dogru basıyor arada yürürkende duşuyor Sizde hiç böyle oldumu yada ne yapmam gerekiyor doktora götürcemde hangi bölümden almam gerekiyor cocuk için
annediyebiri Elifalagoz6067 ortopediden almanız gerek bebeğimde var götürdük tam ortopedik ayakkabı giydirin zamanla düzelir dedi
H_Nur_K Elifalagoz6067 benim kızımda 14 aylıkken yürümeye başladı içe basma yani yürüme bozukluğu ve denge kaybı vardı düşüyordu ortopediye gittim temiz çıktı nöroloji takip ediıyor Şuan ihmal etmeyin
ruveydatas Elifalagoz6067 benim oğluma sol ayak böyle hatta az önce post girdim bilen var mı diye umarım düzelirler ya babası da içe basıyor genetik mi acaba dedim
Elifalagoz6067 annediyebiri yarin alcam bakalım randevu eşim farketti onuda ya Büyük ihtimalle Bizede oyle söyler
yigit2021 Benim bebeğim de içe basararak yürüyordu ve sürekli düşüyordu doktora götürdük ortopediye çok hafif bir eğrilik var bacağında dedi ortopedik ayakkabı aldık 2 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz ihmal etmeye mutlaka gösterin ilerlerse kötü oluyor
Elifalagoz6067 ruveydatas bizde hiç genetik degil kimse yok yani içe dogru basan oyle ne bnim ailede nede eşimin sizde varsa genetikde olablir yani
ruveydatas Elifalagoz6067 az önce bir anne yazdı 18 aya kadar normal ama götürmek lazımmış ortopediye bazen tedavi gerektiriyormuş ortopedik ayakkabı gibi dedi randevu aldım bende şimdi