Sultanee Merhaba güzel annelerim 🥰 önerilerinizi almak isterim elbisem krem renkli ayakkabımı seçemedim acaba altına bu olurmu? Yada başka bir şey mi giyeyim. Hem sohbet etmiş oluruz hemde önerilerinizi alırım😍
Aaayysseee Sultanee bu tek bant topuklular abiyelerin altına çok daha şık duruyor bence bunlardan almalısın 🌸
AyseAlyamm Sultanee Bu ayakkabıyı kendime aldım düğün için hem terlik hem ayakkabı olarak kullanılabiliyor ve gayet rahat Bu da bı seçenek olabilir
Okuyanbiranne Sultanee bence olmaz yine sizin tercihiniz elbiseniz çok şıkmış🩷 tam tur taş ya da aynı renk kullanmalısınız
tatlibiranneo Sultanee elbisenin renklerinde veya bej vizyon rengi olabilir ama siyah olmaz model olarak çok güzel
Hamzaninannesi1411 Sultanee önü açık ayakkabılar daha şık oluyor bu elbiselere elbise renginde daha uyumlu olur bana göre
EndlessLove_ Sultanee siyah olmaz bence de elbisenin renginde ince taşlı ucu açık topuklular çok hoş oluyor bence altına ☺️
Hlalhlalhlal Sultanee elbise ne kadar modernse ayakkabı bir o kadar demode gümüş renkli yüksek topuklu önü açık bir ayakkabı çok güzel olur
Sultanee tatlibiranneo Bende karar veremedim kıyafetim gibi kremmi alsam yada bu siyah olurmu diye çok teşekkür ederim öneriniz için🥰🥰
Alinaa97 Sultanee hayır felaket edersiniz kombini. Bunun altına taşlı gri tek bant ayakkabılar cok yakışır.
1gunes Sultanee ince kal-el topuk yada çivi topuk şeffaf yada nude renk bej krem gibi sade üzeri taşlı bile olabilir ama sizin attigizi o siyah ayakkabı kesinlikle olmaz. Elbise çok zarif zarof bi ayakkabı sahabe durur
Sultanee 1gunes Yok daha almadım o ayakkabıyı sadece gözüme çarptı acaba olurmu diye ama şuan yorumlara bakara almama kararı aldım😂 teşekkğr ederim yorumunuz için💕