Mihradenzeyno Anne göğsünde bekleyen süt bebek emzirmeyince ekşiyormuş doğru mu Ben saatler sonra emzirdim bebeği bir şey olur mu
Yelda35 Mihradenzeyno Allah aşkına kim diyor bunu ya? Öyle şey olur mu kan pıhtılsşıyor mu ? Kimseye kulak asmayın emzirin evladınızı
incismom Mihradenzeyno öyle derler ama ben bebeğimi gün boyu emzirmiyorum evde akşam emzitiyorum gündüz çalışıyorum 3 aydır böyle
PatronBebek Mihradenzeyno ya Allah aşkına bunu söylüyorlar size, sizde inanıyor musunuz gerçekten? Hava ile temas eden şey ekşir bozulur diyemiyor musunuz?
Htc4504 Mihradenzeyno iki üç gün emzrimediginiz de sütun rengi değişir kıvamı koyulaşır ve tadida ekşir bu bir gerçek ama öyle belli bir saat sonra olacak şeyler değil sırtınızı filan üşüttüğünuzde bile sütun kokusu başka oluyor ve bebek muhtemelen kusuyor yani gerçek
Mihradenzeyno @incismom ben de görevdeydim sabah 7de emzirdim eve 5te geldim Göğüsler süt dolmuştu emzirdim ben de direkt Az önce yoğurt gibi kusarken kahverengi leke gördüm acaba süt mü dokundu ekşime olayı doğru mu diye
incismom Mihradenzeyno yok yaa öyle olsa bende olurdu aylardır 9 saat emmiypr neredeyse hatta geceyi de say daha fazla