AlptugB 34 haftada bize sürpriz yapıp gelen oğluşumla Happy kidse geldim. Şimdi küvozde en yakın zamanda sağlıkla evimize geliriz inşallah
Paramedik16 AlptugB sağlıkla kavuşun 28.haftada doğan ikizlerim var şuan 6.5 aylıklar ve rabbime bin şükür sağlıklar o günler gelip geçiyor minikler daha savaşçı ve güçlü oluyolar 🥹
AlptugB Paramedik16 çok teşekkür ederim sizin miniklerede maşallah inşallah bizde sizin gibi böyle anlatırız inşallah 🥰🥰
Sevvl AlptugB 35 haftalık doğdu kızlarım tam 1 ay sonra kavuştuk merak etmeyin sağ Salim evıne gelecek🩷
Birdunyabircennetannesi AlptugB Merak etme güzel anne prematüre bebekler çok güçlü oluyorlar 35 haftalık minnacık bir bebekti nasıl büyüyecek bu çocuk derdim hep kucağımıza almaya korkardık Şimdi ise 2 yaşında kucağımıza sığmıyor ✨ En yakın zamanda kavuşursunuz inşallah
Eminegul5 AlptugB gözünüz aydın olsun bizde 34 de doğduk 12 gün kuvezde kaldı ins sizinki o kadar kalmaz hemen kavuşursunuz tavsiyem bol uyu sonrası uykusuz geceler gündüzler 💘💘ama o koku için herşeye değer 🧿
Pembefill AlptugB inşallaah, en kısa sürede umarım oğluşuna kavuşursun 🥹🌸 34+4 te de benim oğluçum doğmuştu. Seni anlayan duygularımla duamdasınız