Eylulunannesi55 Emzirirken içmeyi nasıl yapiyorsunuz kaç saat emzirmeye ara veriyorsunuz emzirmediginiz saatler geceye denk geldiğinde nasil besliyorsunuz
Eylulunannesi55 Eylulunannesi55 gündüz kızım emzirmeden durabiliyor ek gıda kaşık mamalarla 1-2 kez belki emzirsem yetiyor o da uyurken ama haliyle gece içmek istiyorum eşimle evde nasıl besleyebilirim mama kullanmıyor sevdiremedik bı turlu
Eylulunannesi55 Oburiks ay sürekli icicem demiyoruz herhalde ayda yılda bi içmekten bahsediyorum ayrıca istersem canım istediğinde de içerim yargılayıcı modunuzu kaparmisiniz
Ebru__ Emzirmediğiniz saatlerde içki içseniz bile sağıp sütü atmanız lazım çünkü az az bile olsa her zaman süt üretilip birikiyor
Eylulunannesi55 Ebru__ evet süt alsagip atmayı duymuştum onu da yapacağım ama kızım su sıra gece 3-4 kez emmek için net kalkıyor kalktığında emzirme yerine ne verebilirim diye dusunuyorum
Ege034 Ben sütümü sağıyorum onu veriyorum, bazen de mama veriyorum. Maksimum 2 bira içebiliyorum içim rahat etmiyor içtikten sonra ortalama 3 saat sonra emzirmiyorum
Eylulunannesi55 Ege034 teşekkürler sağma olayını çok beceremiyorum sanırım çok biriktiremiuorum gerçi çok oldu deneyeli
Eylulunannesi55 Aezgi 10 aylık gece 3-4 kez kalkar ortalama ama uykuya dalmak için kalkıyor çoğunlukla uyumak için emiyor
Oburiks Eylulunannesi55 kimse sizi yargilamadi emzirirken içmiyoruz yani ayrıca kimse size içmeyin de demedi tabikide canınızın istediği herseyi yapabilirsiniz bizi ilgilendirmez ama biz içmiyoruz
Kurabiye_123 Eylulunannesi55 içmeden önce sütünüzü sağıp dolaba koysanız biberonla verseniz içtikten sonra .
Hellobello Eylulunannesi55 ya benim kızım da gece 5 defa kalkıyor o yüzden ben de gece içemiyorum, en son akşam 8 de içip 2 saat emzirmiyorum o da 1 kadeh. Gündüz içiyorum ben daha çok 😀
Eylulunannesi55 Oburiks emzirirken içiyor musunuz diye sormadım hanfendi içmeyi nasıl yapiyorsunuz dedim içenlere soruyorum
Aezgi Eylulunannesi55 O zaman riske atmayın içki içtikten sonra en az 3 saat emzirmemek gerekiyor ben öyle biliyorum en azından emzirirken bi kaç kere içtim ondada gece emmiyordu öyle içmiştim
Ebru__ Eylulunannesi55 o zaman meyve suyu verebilirsiniz gece uyanınca soğuk olmazsa tadı da hoş olan %100 meyve sularından alıp biberonla verebilirsiniz
_Asilin_Annesi_ Eylulunannesi55 iceceginiz gecenin gunduzunden süt sağıp koyun gece öyle idare edin. İçki bitince sağıp dökün