DuyguveUygar Kızlar oğlum 6 aylık olacak bir hafta sonra, alttan iki diş patlattı ama geceleri 2 saatte bir uyanıyor neden acaba
Egeanne DuyguveUygar sıcak çok sıcak oğlumun uyku düzeni çok güzeldi lakin bu sıcaklardan sonra saat başı uyanmaya başladı dün vantilatörü çalıştırıp uyuduk kesintisiz 6 saat uyudu yavrum ama sabah öksürükle uyandık 🫣
DuyguveUygar Ftmaltn16 of neden olduğunu bi anlasam eskiden 3-4 saatvuuanmadan uyurdu şimdi hiç inanmazsınız sağ gözüm davul gibi şiş uykusuzluk ve stresten
Ftmaltn16 DuyguveUygar doktora götürdüm diş dönemi dedi sürekli meme istiyor gece doymadigini düşünüp mama takviyesine başladım ama yok bu huyundan vazgeçmiyor. Bütün gece dönüp duruyo aglayarak uyaniyo meme veriyorum bı yarım saat uyuyo sonra yine aynı bu döngü bozulmuyo malesef umarım düzelir. Sizede Allah sabır versin çok zor bı dönem gerçekten😔
karkalem Aydayız 4 de düzen bir bozuldu daha da toplayamadık. Rutin falan herşey tamam ama illa ki iki saatte bir uyanıyor bende saldım artık uykusuzluğa alıştım 😂