-yldz Arkadaşlar bebeğimin özel bölgesin de isilik oluşmuş 😕 Ne yapabilirim en hızlı nasıl iğleşir , nişasta vs uygulama yapamam alerjisi var onun dışında en iyi en hızlı ne iğleştirir ?
Tosbaninannesi -yldz günlük banyo yaptırın ve evin icindeyken eğer bezli ise bezini çıkarın altına naylon çarşaf serin öyle yatsın ben genelde öyle yapıyorum çok şükür ne isilik oldu nede pişik
2YildizAnnesi -yldz gül suyu sürün cok tavsiye ediliyor. Onun disinda ilik dus, terletmeyen hafif giysiler
Adenveannesi -yldz bebeğiniz ne kadarlık ben bugun kızımı beline kadar denize soktun 5 dakika hemen düzeldi. Krem ve kantaron da sürüyorum sürekli. Bu arada 7 aylık bebeğim
-yldz Tosbaninannesi günlük banyo yaptırıyorum evet ,naylon seril altını ıslatınca rahatsız olup uykudan uyanmaz mı ?
rabia87 Hergün mutlaka duş aldırın, ıslak mendil kullanmayın hep yıkayın benim oğlumda oldu 2 gün içinde geçti çok şükür
Adenveannesi -yldz evet olur ben yaklaşık 15 günlğkken kullanmaya başladım antibiyotik yüzünden pişik olmuştu sadece o geçirdi. Ama geçince hemen bırakın normal pişik önleyiciyle devam edin
designermoms -yldz ben gülsuyu sürüyorum pamukla hemen geçiriyor Doktorumuza sordum beyaz sabunla yıkayın dedi yıkarken kullanıyorum artık söndürüyor
Alka -yldz daha yeni oldu birden tüm vücudu .2 gün öyleydi . Her gün duş aldırdım ılık suyla . Daha ince giysiler giydirdim . Bide yüzde yüz doğal pişik kremi var onu sürdüm tüm vücuduna. Sabah kalktığımda hepsi geçmişti. Gül suyunu denicektim ama geçmese .