Derencikk Bebeğim 3 aylık 7 günlük yaklaşık bir haftadır uyanıkken asla emmek istemiyor anca uyurken emzirebiliyorum. Stresten sütüm de azalmış durumda meme reddini aşmak için neler yaptınız bu süreç çok mu uzun sürüyor çok yıpratıcı önerileriniz nelerdir
parlaegegunes Derencikk emzik ve parmak emme varsa acil bırakmanız gerek uyurken emmesi avantaj bu arada. Gezerek emzirin hiç emmek istemedi zamanlarda duşun altında emzirebilirsiniz. Ama emzik ve parmak emme çok etkiliyor bu süreç bıraktırmazsanız çok uzun sürer ama emzik kullanmıyorsa kendiliğinden geçer benim büyük oğlumda 1 ayda geçmişti
parlaegegunes Derencikk canım bide stesten süt azalmaz hiç korkma benim 7 ay sütmüştü küçük oğlumda bide zorla emzirirdim hepsini kusardı reflü gibi bişi vardı yaza denk geldi çişi pembe geliyordu beslenme yetersizliğinden dediler ara ara oluyordu hopp acile biz hemen derken stesimi anlatamam sana diğer oğlumda sürekli hasta oluyordu o streste bile etkilemedi sütümü Allaha şükür geçti o yüzden korkma diye dedim sütün kesilmez
Derencikk parlaegegunes emzik kullanmıyoruz ama ellerini parçalarcasina emiyor gece 2 ve emzirmek için uyandigimd agzinda geveleyip durdu sutumde 60 CC anca çıkıyor iki göğüsten saginca ondan bu kadar stres oluyorum emmedikce azalicak çünkü bu de 15 gündür 200 gram almış bu da normal gelmiyor bana
parlaegegunes Derencikk günde 50 gr alması gerekiyor demişti bana doktorum bizim kiloda sıkıntı yoktu doktorunla konuşmalısın parmak emme meme reddi yapar