Bebegim1- Merhaba güzel anneler bebeğim 6 aylık gece emerek uyuyor ve uyanıp emmek istiyor en azından gece uyandığında emzirerek uyutmak istemiyorum çünkü bende uyuyakalıyorum siz neler yapıyorsunuz?
Miniktirtillarim Bebegim1- 24 ay bu sekilde sürdü buyuk kizimla 1 kez sikayet etmedim en sevdigim seydi. Memeden kesince desteksiz de uyudu. Simdi beni yaninda istemiyor sipa 3 yasinda. Uyuyakalmamak icin geceleri hep telefonu elime alirdim ben ve yere otururdum yada besigin icine girerdim.
parlaegegunes Bebegim1- yatağın yanına yatak koruyucu alın düşmemesi için gece emzirirken uyku esnasında emzirmeyin uyanıp emzirmeniz gerek daha çok küçük boğulma riski var ilk 1 yaş gece beslenmesi kesilmez benim oğlum 17 aylık gece ağzından meme düştümü ağlar
Bebegim1- Uyuyakalıyorum ve yataktan düşme ihtimali yüksek oluyor dün gece düştü ve bi dur demem gerekiyor uyurken çok hareketli
Barlas0922 Onun için senden başka gucenecegi ve huzur bulduğu bı yer yok. Sadece aciktigi için değil huzur bulduğu içinde emiyorlar. Senin için zor ama bırak tadını çıkar zaman o kadar hızlı gidiyor ki zaten eninde sonunda birakcak
Hilalramazanalperen Benimki de çok hareketli emzirirken uykuya dalıyorum ama aklım onda çit dmede uyaniyrm eşimle ortamizda yatıyor sürekli rehin gibi aramızda geçmiş olsun bu arada
Bebegim1- Hilalramazanalperen bende öyleydim nasıl oldu anlayamadım vicdan azabından kendi kendim istedim bitirdim
Bebegim1- Miniktirtillarim emsin tabiki bende seviniyorum ama geceleri korkuyorum yoksa bıraktırmak gibi bir şey yok aklımda
Hilalramazanalperen Bebegim1- annelik yorucu gerçekten elinizde olsa öyle birşey yapmazsnz bile isteyerek kendinizi üzmeyin en güzel annesinz 🥰