Alprslanatess Kızlqr neden çok pahalı yaaa bu özel aşılar zaten rotayı yaptırdım sımdı bunu da yaptırsam maddi açıdan çok zorlar beni ne yapcam bılmıyorum yaptıran veya yaptırmayan var mı ne gıbı yan etkılerı var yaptırmasam
06elfber06 Alprslanatess rotayı yaptırdım menenjiti daha yaptırmsdım bir yaşında tek doz olandan yaptırmayı düşünüyoeum zaten bugün ilaçlara ℅30 zam geldi
papatyam-34 Alprslanatess Biz rotayı da yaptırdık menenjit iki dozunu da yaptırdık son dozumuz kaldı ama şuan yine zamlar geliyor ne kadar oldu hiç bilmiyorum git gide artıyor bizim de en son 1 yaşında olan dozumuz kaldı ona daha 3 ay var bakalım ne kadar olacak o zamana kadar 🥴
Elmsnghn Alprslanatess rota evet tehlikeli ama menenjit en tehlikelileri ve su an ulkede mülteci sayisi fazla oldugu icin vakalar goruluyomus. Allah korusun direk beynine etki ediyor cocugun ya da ölümüne sebep olan bi hastalık rabbim düşmanıma vermesin. Bende yaptirdim bu ay. Bi arkadasim bu zamlardan once tum aşıları aldi evinde kendi buzdolabında saklıyor.
Storymoon 06elfber06 menenjitin a grubu ve b grubu var iki grubuda yaptırmak lazım sadece bir grup işe yaramıyor ben 1 yaşından sonra toplam 4 doz oldu oğlum
06elfber06 Storymoon bana bilgi verir misiniz kaç doz yaptırmak zorunlu ateş yapıyo diye hep kaçıyorum aşıdan bu ay 7 aylık sekizinci ayda başlasak oluyomu
Storymoon 06elfber06 öylede olur ama dozu artar ateş oluyor ama benim oğlanda hiç bişey olmadı her bebek aynı değil sonuçta