Bebekilkerr Kizlar göz altim çok gözüme batiyor çok morardı uykusuzluk yorgunluk vs derken kullandığınız gerçekten işe yarayan ürünler varsa önerir misiniz kendi kullanip sonuç aldıklarınzi önerirseniz sevinirim.. birde çok yüksek fiyatlı olmazsa iyi olur.
Busra_altsoy Bebekilkerr bende burda bekliyim. benide etiketleyin🌼 bu posta aynı anlattığiniz şeyler bendede var
miray31 Bebekilkerr benim de aynı kullanmadım daha ama almayı düşünüyorum beeo marka göz serumu varmış emzirdiğim için bunu deneyeceğim doğal içerikli. Ama faydası olur mu bilmiyorum
Bebekilkerr Busra_altsoy inşallah bir çözüme kavuşuruz göz altı morarinca çökünce insanın yüzü bı değişik geliyor insana anne olmak kolay değil ama kendimizede bakmalıyız 😊
Busra_altsoy Bebekilkerr merhaba ablam doktora gitmis bugün göz altı morlukları için uykusuzluktan oluyormuş göz doktoruna gitmiş gözlerim ağrıyor demiş morluk olan yer doktorda ona göre damla yazmış 2 günde morluk geçmiş bunu herkes kullanabilir diye bişey söylemiş bizde doktorami gitsek abana 😂
Bebekilkerr Busra_altsoy merhaba canım.. ay aşko valla bende iki bebe var biri 45 gunluk diğeri 18 aylık benim doktora gitmem imkansız gibi birşey şuan için damlanın adı neymiş acaba alsak eczaneciye danisiriz bir sorun olmaz bence 😊
Busra_altsoy Bebekilkerr ay Allah yardımcın olsun 😊 vlbende bı tane var şimdiden böyle oldum ablama soyliyim damlanın ismini yazarım buraya 🥰
Bebekilkerr miray31 ben denenmiş sonuç alınmış birşey almak istiyorum,araştırırken her şey sonuç veriyor deniyor oyle gösteriliyor sonu hayal kırıklığı oluyor. Bence sizde çevrenizde sonuç alinan ürünler varsa öncelik olarak ona yönelin 😊
Bebekilkerr miray31 dogru söylüyorsun canım,bakalım belki bitkisel içerikli emzirme döneminde göz altı için ürün kullanan vardır
Busra_altsoy Bebekilkerr kusura bakma canım yazacam buraya damlayı unuttum aklımdan gitti 🤦yarın yazacağım inşallah 🥰