DuyguAsel23 Anneler 4,5 aylık bebeklerinizi ne kadar süre uyanık tutuyosunuz gündüz kaç uyku yapıyorsunuz ve gece uykusuna kaçta yatırıyosunuz nasıl bi rutin oturttunuz merak ediyorum kızıma uyku rutini oluşturmak istiyorum
terazikadini DuyguAsel23 benim bebeğim kafasına göre gündüz bazen 2 bazen 3 uyku yapıyoruz akşam uykusuna genelde 7 ile 10 arasında geçmiş oluyoruz sabah da bazen 7.30 bazen 8 de kalkıyoruz
balkidim DuyguAsel23 uyanık tutmak gibi birşey olmuyor uykusu gelince uyutuyorum 2-2 buçuk saatte bir uykusu geliyor genelde.Akşam da 22:00-23:00 sularında gece uykusuna yatıyor sabah 7 buçuk 8 de uyanıyoruz.Tabi gece birkaç kere uyanıyor.
babygirl35_ DuyguAsel23 şuan uyku gerilemesi yaşıyordur büyük ihtimalle bittikten sonra başlamanız daha doğru olur.
socialmomy terazikadini nasıl o saatlerde uyutuyorsunuz ben çok zor durumdayım gece 2-3 te uyuyor gündüz 11 de kalkıyor yıprandım artık
Kader14 Kader14 Benim de oğlum 4 aylık sabah 9 da kalkıyor öğlen 12 de bir saat uyuyor bazen 2 saat. Sonra akşam üzeri 5-6 gibi 1-2 saat kadar uyuyor akşam 10 da da gece uykusuna geçiyor gece de 2 de 5de olmak üzere 2 defa uyanıyor. Sorun bende mi yani uyumuyor çok
terazikadini Kader14 3 saatte 1 uyanıyor şuan 4 aylık ama arkadaşımın bebeği 6 aylık 1 defa besliyorum diyor geceden sabaha kadar
Leylimleyy16 Kader14 çok uzun süre uyanık kalınca huysuzlanmıyor mu? Benim 5 aylım oldu 2 saatten fazla uyanık kalsa başlıyor mıkırdanmaya dayanamıyor 😅
terazikadini socialmomy aslında bir gün uyku saatini aksatarak uyutabilirsiniz mesela 11 de kalktığında saat 4 te uyutun öğle uykusunu uyandığındada tekrar uyutmayın 7 8 gibi uyutun
balkidim socialmomy gece olduğunu anlıyor sanırım birde huysuzlanıyor tamam diyorum gece moduna geçiyoruz ışıkları kapatın gece lambası varsa açın 1 saat önceden o odada vakit geçirin zamanla anlayacaktır
terazikadini socialmomy uyumadığından ağlıyor aslında benim bebeğimde uykusuz kalınca hep mızmızlanıyor onun dışında sakin hep
Seheeeeeeer 3 ay 20 günlüğüz. Sabah 7 de kalkıyor 2 saate 1 uyutmaya çalışıyorum bu ara düzenimiz kaydı sanırım ataktan dolayı. Akşam 8 buçuk 9 da gece uykusuna geçmiş oluyor. Gecede 2 3 saate bir uyanıyor emmek için
Simaysmomyy Akşam 9 u geçerse uykuya dalması huysuzlanmaya başlıyor karanlık ortamda uyuttuk hep buna alıştı kucağımda sarılır pozisyonda bekliyorum beni izlerken uyuyor. 9 da uyursa 12 de kalkıyor bazen 9 u geçerse gece 3 saatte bir uyanır en son 7-8 gibi kalkıyor öğlen 12-3-6-9 şeklinde uyku düzeni tamamen 3 saat uyumuyor ama bu saatlerde uykuya dalmış oluyor