canparelerim Ssss123_ss ben oğlumu 45günlükken kucağımda uyuttum ve kucağımdayken yaptılar testi ve geçmişti şükür. Doktora onu teklif etseniz belki öyle uyanmaz testi rahat yaparlar.
papatyam-34 Merveeemeeliss maalesef sana süre veriyorlar o süre içinde uyuması gerekiyor hele ki bebek her sese uyanıyorsa eyvah ki ne eyvah 🥴 birde uyuduktan sonra bir şeyler takılıyor her iki kulağa kulak içine alına falan onda oldu ki takarken uyanırsa veya işlem bitmeden uyanırsa iptal ediyorlar tekrar gün alınıyor biraz zorlu olabiliyor bebek büyüdüğü için çünkü bu testi genelde ilk doğduğu anda yapılan işitme testinden riskli geçen bebeklere 6.ayda kontrol olarak isteniyor detaylı bakılıyor
nazlii1_ irmarose aynen bizimde öyle oldu ama sezeryan olduğum için ilk testten geçmedi 3 4 gün sonra bı daha yaptılar geçti
Yaseminazizbebek Ssss123_ss uyku saatine randevu alın bence o saate kadar uyutmayin erken de uyandırın yanınızda bı yastık götürün sallayın orda uyur ben yanımda yastık götürdüm bunlarida yapmisdim uyudu ayağımda yastikda işitme testini yapmışlar di
duruguzel Ssss123_ss işitme testinde uyuması mı gerekiyor? Kaç aylık bir de. Bizimkini uyanık yapmışlardı
TwinsAndBeren Merhaba aç bırakın randevu saatinden 2 saat önce doyurun sonrasında aç kalsın randevu saatinize yakın doyurun uyuyacaktır ayakta sallayarak yapmışlardı benim bebeğime. En kötü ihtimal genel anestezi ile yapıyorlar diye okumuştum
papatyam-34 Ssss123_ss bizim de kulak beni olduğundan dolayı 6.ayda yeniden yapılması gerekti gün falan aldık 7.aya denk geldi oğlum sabah 6 da uyandı normal de uyurdu uyutmadım randevu 9 buçuktaydı o saate kadar oyaladım ve odaya girdik kundak ile uyuyordu ama ona bile gerek kalmadı kucağıma aldım ninni söyledim çok uykusu olduğu için direk uyudu bir kaç saat uykusuz bırakın bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama birde öyle deneyin isterseniz
baykuskiz_ Ssss123_ss bera testinden mi bahsediyorsunuz? Cocugun illa uyumasina gerek yok hareket etmemesi yeterli Ben ikizlerimi o sekilde yaptirdim. Kucagima aldim emzik verdim sabit tuttum o sekilde baktilar