Sulee_ EbruNurr ilk 3 ay hipp kullandık sonra doyurmadi Bebelac golda geçmiştik hem doyuruyordu hem kilo alımıda artmıştı şuan kızım 2 yaşına girecek onunla büyüdü diyebilirim 1,5 yaşına kadar kullandım sonra bıraktım mamayı 🙂
tazemommy EbruNurr biz ilk 2 ay sma kullandık ama cok gaz yapmıs sonradan farkettik ve bebelac gold a geçtik 4 aydır halen devam etmekteyiz memnunum bebegım cok sevıyor
EbruNurr Sulee_ Bizde ilk sma ile başladık ama aşırı kusma yaptı şuan bebelac gold kullanıyoruz bebegim az kilo alıyor o yüzden inşallah fayda eder
Sulee_ EbruNurr bence kilosu iyi canım ya doktorunuz ne diyor devamlı takibe götürdüğün varmıdır şimdi bilemiyorumda bence sütün yeterli bende mesela geceleri veriyordum mama daha tok uyusun gece diye ama kiloyu takmayın güzel kilo almış
Dedikodu EbruNurr aslında kilosu iyi çok normal bir kiloda yani sadece anne sütü veriyırsan bu zamana kadar öyle devam et sanırım mamaya ihtiyaç yok
EbruNurr Dedikodu Evet sadece anne sutu veriyordum ama mama da aldım arada duymadığını hissettiğimde 60 cc veriyorum
Dedikodu EbruNurr sen bilirsin cnm ama bir kere mamaya bulaştın öı bidaha bırakaman gitti kör daha çok verirsin sütün gittikçe azalır ve bebek bu sever mamaya alışır anne sütü içmez benimki öyle oldu da
Dedikodu EbruNurr benimkine mama vere vere bıraktı valla çünkü mama içtikçe süt azalıyor benden söylemesi