Bebek17 Nasıl fotoğraf yükleyeceğimi bulamadım atacaktim ama. Küçük yapay bitki alabilirsiniz sarmaşık olanlardan çok ince olanlardan rafın üzerine koyarsınız sarmasigida rafın altından delik yerlerinden üzerini kapatacak şekilde geceribilirsinz
Beyzanur7 Bebek17 güzel fikir canm ama rafa koysam bitkiyi delik yerinden geçirme yeri yok.. Raf da delik yok yani. İlk eşim yanlış duvar yerini deldi sonra onun biraz üstünden takınca Duvarda raf altı delik gözüküyor..
Kerem_mom Beyzanur7 delik görünüyor hoşuma gitmiyor diyorsanız böyle sarkan bitkiler var . Yuvarlak top top hatta görmüşsünüzdür belki insteagramda falan
Ogulluana Beyzanur7 delik dikkat çekmiyor bence ama raflar çok küçük kalmış çok yakıştıramadım ben biraz daha büyüğü ya bir kaç tane daha olsa iyi doldurabilirdi sanki duvari. Tabloyu çok beğendim hem de çok 😍 lambader de fena değil standart yani. Güle güle otur kullan.
Kerem_mom Beyzanur7 buldum ismini tesbih çiçeği gibi mesela uzun olunca aşağı doğru orayı kapatır dikkat çekmez
Balbeby Beyzanur7 bence çok hoş olmuş hiç elleme delikleri de beğendim ben sticker çok abartı olur göz yorar
Beyzanur7 Balbeby demi kalsın böyle ya aman 🥲 delik gerçekten gözüküyor bide raf küçük beğenmemiştm de olsun bakalım Sticker alıp delik yere .. Raf etrafına yapıştrım diyordum🤷♀️