Memebe Kızlar oglum 5 aylik bu zamana kadar hep anne sutuyle besledim kilo alimi iyiydi saglik ocagi ve pediatre anne sutu yeterli diyorlar . Son 1 hafta 10 gundur surekli agliyor herkes mama ver dedi bugun mama aldim ve verdim hem 80 ml mama icti sonrada beni emdi uyudu . Doymuyor mu , cok mu istahli anlamiyorum ... NE YAPAYİM Bİ AKİL VERİN 😔
Memebe HaticeYlmazAydn yok hayir sadece mama degil , 1 saat once emdi ekmek almaya gittim 10 dk surdu geri geldim emdi sonra yarim saat durdu mama verdim 80 ml sonra onada mizmizlandi meme emerek uyudu .
Memebe HaticeYlmazAydn ya surekli memede durmak istiyor yada ac . Ac desem 4,5 aylikken 7200’du gayet normal dediler . Anne sutu yeterli dediler . 15 gun oldu saglik ocagina gideli tekrar gidicem artik yarin
Memebe [bilinmeyen] emdikten aonra sutumu sagdim var sagdigim sutten de yogurt yaptim hatta yesin diye
Memebe HaticeYlmazAydn galiba 😔 yarin daglik ocagina gidip tarttiricam sonra ki hafta bi daha gidicem eger kilo alirsa pediatre mama verme dedi bakalm .