Beriltalay 2-3 aylık bebekleri olan ve sütünü sağarak veren anneler bebekleriniz kaç ml içiyor acaba?
Alpayarden Beriltalay hiç belli olmuyor her öğün de 120 cc içmiyor bazen 90-100 bazen çok aç yattıysa 120 cc oluyor
Deletedmom025 Balannesi merhaba canim maşallah bol sütün galiba benmde bebegim kuvezde süt sagip posetliyorum cogaltmak icin fikir verir misin canim?
Beriltalay Balannesi kaç saate bir böyle içiyor acaba? Benim bebeğimde 100-110 içiyordu ancak bu bir haftadır 70-80den başkasını içmiyor çok moralim bozuluyor
Balannesi Beriltalay Canım benim de öyle oldu 2. Ay doldurunca emme refleksleri azalmaya başlıyomuş bebek hemşirem söylemişti ama sonra düzeliyo merak etme 😊 bi kerede verince içmiyo biraz aralıklı daha az veriyorum
Beriltalay Balannesi ancak oyle içiyor zaten başka asla almıyor kabul etmiyor uzuluyordum bende insallah çabuk geçer
Balannesi Beriltalay Sıkıntılı bir durum değil canım merak etme 1 aylıkken 120 cc içer 2 aydan sonra 50cc zor içer demişti
Bebegim Kızlar konuyla pek Alakası yok ama benzin bu tanıdıgımın 3 aylık bebeği var bebeğimiz ananenin göğsünü tutmuyor oda mama yada sağarak veriyor tutturmak istiyor ne yapabiliriz bi bilgisi olan varmı
Balannesi Bebegim Canım phlips avent göğüs ucuyla emzirmeyi denesin biberona çok benziyor ben o şekilde emzirmeye başladım👍🏻