Ecemnurmom Bı arkadasim hamile olduğun dusunuyor ama hiç bir berilti yok diyor rgl olmasina 6 gün var ve hamileyse bebek daha 5 günluk beta da cikarmi sigara içtiği zaman mide Şi bulaniyormus
[silindi] Ecemnurmom İlişki üzerinden 11 12 gün geçmiş olması yeterli kanda çıkması için, bu arada 5 günlük gebelik olmaz ki ☺️
Eflin06 Ecemnurmom adetine 6 gun var demişsiniz adet olmazsa 4 gun veya 5 gun gecikme olursa ozaman kan vermeli varsada şuan cıkmaz sigara içerken midesi bulanıyormuş oda sıcak havalardandır😊
[silindi] Ecemnurmom son adetin göre 5 günlük ise nasıl Adetine 6 gün var ki.. Bence yanlış bakıyor ve biliyor arkadaşınız
Ecemnurmom Eflin06 bilmiyorum ki ilk bebeği de de öyle olmuş supelenmis de bende buraya sorayım dedim
Eflin06 Ecemnurmom Anladım canım adetini beklesin olmazsa gecikme olursa test yapsn kan versn en iyi sonucu ozaman öğrenır
[silindi] Ecemnurmom Şimdi söyle döllenme ne zaman oldu bilinmez. İlişki yumurtlama dönemine denk geldiyse o zamanlar tutma olasılığı daha yüksek. Ve ilişki üzerinden en fazla 12 gün geçtiğinde beta değeri kanda yükselmeye başlar. Ben 13.gün kanda Adetime 2 gün varken öğrenmiştim.