Annecilikkkk Kızlar 1 ay önce oğlumu sünnet yaptırdık bugün fark ettim ucu açılmıyor çok minik sadece ucu gözüküyor geriye doğru itsemde açılmıyor yapışmış galiba var mı başına gelen yarın doktora götürücem zaten
Mervetnl Annecilikkkk yapışmış olabilir tekrar beşki midik bir müdehale yaparlar bir süreden sonra geri çekmek gerekiyormuş doktorunuz söylemedi mi? Bizimde çarşamba oldu doktorumdan onay bekliyoruz geri çekme işlemi için
Annecilikkkk Mervetnl ya doktorumuz dedi ben hep yapıyordum zaten bi sabah kalktım çekiyorum geri gitmiyor 2 gün denedim yine olmadı bugün fark ettim
Lunaluu Annecilikkkk kaç gün sonra geri çekmek gerekiyor? Benimde oğlum yeni sünnet oldu doktorumuz böyle bir şey söylemedi.
Mervetnl Lunaluu bize ben söylicem dedi sadece sanırım tam iyileşince yapıcaz. Çarşamba konuşucam dr ile isterseniz yazarım sizede. Tam 1 hafta olmuş olacak.
Mervetnl Lunaluu merhabalar 19.07 de sünnet oldu bugün çekmeye başlayın ucu tam çıksın havalansın dedi her bez değişiminde sürekli yapmak gerekiyormuş sordum ne kadar devam edicez diye her zaman demiş