Beyzanur7 Adenmoms68 meyhane pilav yanınada cacık yap.. Bende bulamadım bişey napsam ki sıcaktada bişey pişiresim gelmiyor
Adenmoms68 Beyzanur7 aynen bizde sıcaktan bişey yiyemiyoruz agır yemek falan yenmiyo yapasım da gelmiyor pilav cacık da 2 gün önce yaptım
Umutveannesi Adenmoms68 zeytinyağlı taze fasülye yapabilirsiniz ısıtmadan güzel gidiyor ya da taze fasülyenin kavurmasını yapabilirsiniz yanında yoğurtla güzel oluyor. Sıcakta ağır yemekler yenmiyor valla mantı olabilir, karışık kızartma olabilir
Adenmoms68 Umutveannesi aynen sıcakta agır bişey gitmiyo cidden mantım da sürekli yiye yiye bitirdik kızartma sabah yaptım baska yoğurtlu napabilriim
Mtbuaaa Adenmoms68 kız sende ne markete gideyim alayım diyorsun nede söyleneni kabul ediyorsun ne tavsiye versin insan sana
tatlisert Mtbuaaa bende tam sizin gibi düşünüyodum ki yazınızı gördüm 😀 madem herşeye bı kulp bulacaksın evinde ne varsa ona göre biseyelr yaparsın
Minikkusuumm Adenmoms68 iri bulgurdan salçalı bulgur pilavı birde tavuklu patates yemeği ( tavuk kapya biber çarliston biber soğan domates tavuk sote gibi yapıp patates de koyuyorum güzel oluyor)