Abf Pes ediyorum artık,30 aylık oglum 20 gündür bez takmıyorum, ama öğreneceği yok, söylemiyor bir türlü, hakim olamiyorum artık kendime, beze devam etmek daha iyi olacak galiba..
benkosarim Abf aslında bayağı da büyümüş bence pes etmeyin böyle eğlenceli tuvalet eğitimi videoları var YouTube’dan bir izleseniz belki fayda olur
-_-hUysUzvetatlikadin Abf bende öyleydim çıldırdım ama merak etme ne olursa olsun aklını kaybetmiyorsun bence sakın beze dönme burada post açmıştım denilen zaman inanmamıştım ama kaç neredeyse üç ay olacak yani ama işte yeni yeni çözdü olayı sabretmek evet çok zor biliyorum ama bence çocuğun hiç aklını karıştırma
birkucukyildiz Olmayinca olmuyor bende 30 aylıkken denedim 10 gün cok yırpatıcı geçti.Görürsem yakalarsam oturtuyordum ama kendisi cis kaka bitince diyordu gelip bana.suan 31 aylık 1 ay sonra tekrar deniycem.Ustunden biraz zaman geçmesi gerekiyormus tekrar denemek için.1 ay kadar dene öğrenir diyenler olmuştu olmayinca olmuyor çocuğu da kendinizi de yırpatmaniza değmiyor biraz ara verdikten sonra tekrar denersiniz.🌸
Abf birkucukyildiz aslında ve 3 yaşına kadar başlatmaya çaktım ama bakıcımız yazın daha kolay olur dedi başlattı, Sabah 8 buçuk akşam 7 ye kadar çalışıyorum, sonra eve gel temizlik yap, çocuğun kakalo cisli camasirlarini yıka, çok zorladı beni
Abf sezer2022 gece uyumamak için devamli cisim var diyor, 10 kere gidiyoruz lazimliga , normal zamanda söylemiyor, kullanmaya başladı çiş olayını, tahammülüm kalmadı artık😔😔
birkucukyildiz Abf biraz ara verdikten sonra tekrar deneyin veya pes etmeyin bakıcıyla daha zor olur bu sürec sizle olduğundan.