yasacmalamalo Selam kızçeler agustos bası gbi tatile gidelim diyorum daha cok villa ev tarzı önerileriniz varsa açığım ya ailecek babanne dede ya da bir evli çift arkdsımız var onlarla gtmek istyrz
Uffsananebeslk yasacmalamalo 10 günlüğü 15 bine geldi diye biliyorum. Artemis villa ama airbnb de var diye biliyorum
Uffsananebeslk Eyllebr Evet önceden ayarlandı ama kıştan değil canım. Uygundu valla. Ev de büyüktü dubleks. 2+1 her odada ebeveyn banyosu vardı. Alt katta da wc var . Mutfağı büyük balkonu büyük. Biz bebekle 5 kişiydik cok rahattı. Kahve makinesi filan da vardı
Hellobello Uffsananebeslk peki denize nerde girdiniz? Bebekle yemek hazırla topla fln zor olmuyor mu tatil gibi hissedemiyorum ben
Eyllebr Uffsananebeslk çok ıyı tapmıssınız bızde kalkana yakın bir yerde tuttuk temmuzun ilk haftası 4 gece 5 gün 15 bın geldi
Uffsananebeslk Hellobello Günlüklü koyunda denize girdik. Esimin ailesiyle gittiğimiz için bana cok zor olmadı. Kv yardım ediyodu hep. Ama bodruma esim ve oğlumla gittik o zaman zordu tabi yemekleri ben yapıyodum (cocugun)