Arkadaşlar merhaba 4ay 28 günlük oğlum var. Emeklemeye yürümeye oturmaya aşırı hevesli. Bir de çok meraklı sürekli kucağımda yüzü dışa dönük durup gezerek evdeki her şeyi incelemek istiyor daha doğrusu ben gelişimi iyi olsun öyle alıştırdım. O yüzden yatmaya pek akıllım değil hep evi gezmek istiyor. Ben bi iş yaparken beni izlemeyi çok seviyor ama yatarken bu zor oluyor. Gece uykusu çok güzel öğlene kadar uyur ama gündüzleri pek uyumuyor ben de o uyanıkken hep yanında olmak istiyorum ilgilenmek istiyorum. O yüzden bütün işlerimi gece yapmak zorunda kalıyorum. Aslında gündüzleri oyun halısına bıraktığımda yalnız oynuyor ama beni de görmek istiyor. Mesela mutfakta yemek yaparken falan neyin içine koyabilirim nasıl bir şey almalıyım. Jumperoo alacaktım ama yürümeyi geciktirdiği için vazgeçtim. Parası sorun değil lütfen oğlumun gelişimini engellemeyecek içine koyabileceğim bir ürün önerin bana. İlk çocuğum kendim de öğretmenim ama sosyal medyada falan çok takılmadığım için öğrenemiyorum bu tür şeyleri bilmiyorum.