Annecilikkkk Kızlar bebeğim 8 aylık suluğa geçmek istiyorum artık var mı memnun kaldığınız bu çok kolay dediğiniz suluk ?
Hkshkshsk Annecilikkkk ben 10 aylıkken aldım suluk normal kırtasiye den satılan tarzdan aldım 50 TL çok güzelde içiyor şimdi 1 yaşında kapağını açıyorum yere bırakıyorum gidip gelip su içiyor içinde
Aslininannesi Annecilikkkk ek gıdaya geçtiğinden beri munchkin pipetli suluk kullanıyoruz çok memnunum. Damlatma dökülme derdi yok. İçmesi de pratik ve kolay tavsiye ederim
papatyam-34 Annecilikkkk içebilir bence bende 1-2 hafta önce geçtim pipetliye önce içmek istemedi bilemedi yani daha sonra ben kendim içtim bak annecim ben ne içiyorum ımmm dedim sonra kendisine verdim hadi sende iç diye bir iki kere denedi sonra çekmeyi başardı hatta çok şaşırdı bi su ağzına gelince tuttu yutmadı 😂😂 sonra alıştı ama bir iki gün hep önce ben içtim ben içmeden içmedi şimdi kendi gördüğü yerde içiyor
Eddddddaaaaa hemsireemom hangisini kullanıyorsunuz 9.5 aylık oğlum pipetli olanı aldım kullanmak istemiyor
Ilay1710 Kızım 9 aylık. 7. Ayından beni munchkin ile içiyor kendi kendine pipetli içebildi öğretmedim. Çok iyi bir suluk hiç kokmuyor akıtmıyor ve düşse de çatlama kırılma dökülme hiç yapmadı. Yatarak bile içiyor hiç dökülmedi şimdiye kadar.
Adenveannesi Annecilikkkk philips avent suluk asla dökülmesi yok kızım 7 aylık artık kendi alıp içiyor
Evaninanasi Annecilikkkk tommee tippeee bin suluğunu kullanıyoruz. 6+ ay olanı. Çok rahat içiyor, çok seviyor 🥰
Mamavih Annecilikkkk munckin al daha da arkana bakma arkadaşım biraz pahalı ama biz büyük olanından aldık 4-5 aydır kullanıyoruz kızım 13 aylık bir gün aktığını koktuğunu görmedim her seferinde de yıkama fırsatım olmuyor yani su azaldıkça ekliyorum mesela. Çekişi ilk başta zor geliyor ama hemen alışıyorlar