ONAEA Kızlar bebek ile olduğum için plajı yakın denize sıfır havuzu bulunan otel önerisi istiyorum herşey dahil de olabilir sadece kahvaltı da olabilir
Ozgekaraoglu ONAEA merhaba , Ketenci otele bakın isterseniz .. esim cok gidip kalmıştı patronuyla , bizde balayinda tercih etmiştik
Momyyy1 ONAEA Marmaris içmeler de herşey dahil bı otel mirage Worl otel bı göz atın derim çok güzel 💜 Akyaka da ise daha çok apart tarzı butik oteller var biz geçen sene 2 gün de akyaka da butik bir otelde konaklamistik deniz manzaralı çok güzeldi tavsiye ederim. 🌺 Bu yıl da Marmaristeyiz 💜 Çok seviyorum buraları tatil için en doğru yeri secmissiniz 💚
Aslaninannesiiiii ONAEA biz 3 sene önce turunç otele gitmiştik tabi o sırada bebeğim yoktu ama çok memnun kalmıştık
ONAEA Momyyy1 butik otelin adını da yazar mısınız zahmet olmazda 🌸 iyi tatiller dilerim balayında da oradaydım cennetten bi parça diyebilirim marmaris için beğendiğim için tekrar gitmek istedik 🫶🏻
Mervew ONAEA ben dün akşam döndüm. Dediğiniz bölge değil ama turunç resort hotel. Kalabalıkti yemekleri idare ederdi bebek için seçenek vardı. Ama en güzel yanı bebek havuzu tenteli idi üzeri şemsiye gibi bir şeyle kapalı. Denize de bebek havuzu 200 metre falan eşimle dönüşümlü rahat rahat denize gidip geldik yanina ve başına güneş geçer mi yanar mı derdi olmadı. Bebek havuzu da 40 cm di 16 aylık oğlum içinde rahatça oynadi. Ha burdan görüp rezervasyon yapanlar dikkat etsin aqua parka yakın odalar daha ucuz denize uzak ve yolu dik tercih etmesin
Sedas00 Marmaris içmeler grand yazıcı-Turban otel kesinlikle Marmaris’te en güzel deniz içmelerde ayrıca merkezde kalmayın tavsiyem. Ben burada yaşıyorum, şimdiden iyi tatiller 💕
ONAEA Sedas00 oraya eltim gidiyo şimdi hatta 😂 onlar çok uyguna ayarlamışlar arayıp indirim istemişler 2 çocuk dahil hiç aramadım böyle avantajları oluyor mu acaba o otel de yada başka oteller de bilginiz var mı 🌸
ONAEA Sedas00 gezebileceğimiz tarihi yada çok güzel yerler dediğiniz yerleri de tavsiye de bulunur musunuz rica etsem biz biraz da gezmek için de gelmek istiyoruz balayına geldiğimiz de çok gezememiştik arenaya falan gitmiştik ama başka yerleri de görmek ve keşfetmek isterim bebekle ne kadar kolay olur bilmiyorum ama 🥹🐣🫣
Momyyy1 ONAEA evet biz her sene o taraflara gidiyoruz yılda 2-3 kere gerçekte keşfedilmeye değer 💜 geçen sene akyaka gittiğimizde limon oteldi sadece kahvaltı Vardı çok lüks bir otel değil sadece konaklama için kalmıştık biz ama gayet güzeldi ben memnun kalmıştım çalışanları çok güler yüzlüydü balkona çıkınca direk deniz manzarasını görmek çok iyiydi 🌺
ONAEA Momyyy1 aslında onu da düşündük eşimle çok otel yemeklerinş sevmiyoruz hızlıca hazırlanıp lezzetsiz geliyo gelişi güzel geliyo yani o yüzde butik otel önerisinş de açığız kahvaltı yeterli gezmek istediğimiz için gezdiğimiz yerlede de yiyebileceğimizi düşünüyoruz 🫶🏻 teşekkür ederim buraya da bakayım bi 🌸
Momyyy1 ONAEA eğer öyle düşünüyosaniz hiç pahalı otellere para vermeyin ki akyaka da çok güzel yeme icme yerleri var gerçekten biz kahvaltımızı yapıp çıkıyorduk taa gece gidiyorduk aparta gece de deniz manzaralı balkonunda vakit geçiriyorduk biraz yani öyle düşünüyorsanız burayı tercih edebilirsiniz hem uygun fiyatlı konaklama için 🤭💜❤️