kivirzik Merhabalar sadece anne sütü ile beslenen bebekleriniz 5 aylık gündüz ve gece uyku saati nasıl?
aselrigel kivirzik Gece uyukusuna 8 de yatırıyorum gece 4-5 kere emmeye kalkıyor sabah 7 de uyanıyor gündüz uyukuları 10-11 arası öğle uyukusu 1-2 arası ve 4-5 gibi tekrar uyuyor gündüz 3 kere uyuyor
Seymagirgin kivirzik bizim berbattı gece tam 6kere uyanıyordu . Nedenini cok sonra cozdum ben. Benim sütüm yeterli gelmiyor mus megerse. 3gundur aksamları yatarken mama yedırıyorum sadece 2 kere kalkıyor. 5aydır ılk kez bukadar güzel uyudum
Coolcool kivirzik bizimki gündüzleri çok sık yatıyor çabuk uyanıyor en fazla 1 saat uyuyor aksam 9 gibi emerek uyuyor 12 gibi emmek için uyanıyor emiyor sabah 5 6 ya kadar uyuyor sadece emiyor ve emerek uyuyor bazen beşige koydugum zaman azıcık sallıyor dalsın diye
kivirzik Buklem gündüzleri yarım saat uyuyor o da beyaz gürültü ile daldıktan sonra kapatıyorum🤦 sadece benim bebeğim mi böyle uyuyor diye endişeleniyorum🤦
kivirzik aselrigel peki geceleri 2-3 saatte bir emziriyorsunuz değil mi? Gündüzleri de uyanık kalma süresi 2 şer saat sanırım
Feryal Gündüzleri yarım saat-40 dk kadar. Akşam da 8de yatıyor, 2de, 4te, 6da acıkıyor. Sonra yine gün başlıyor 🤦🏻♀️
Feryal Evet uyku eğitimi vermeyi henüz öğrenemedim. Kucakta ya da ayakta sallayarak uyuyor kızım şimdilik
Ebruatc Kızım gece 11-12.30 arası uyuyor 2 saatte bir emmeye kalkıyor sabah 11 e kadar uyuyor . daha sonra her 2-3 saate bir uyuyor ama sadece 2 kez uyutuyorum akşam 7den sonra uyutmuyorum hiç yoksa aslaaaa gece 3 e kadar uyumuyor
kivirzik Seymagirgin gece 3 ile 4 defa kalkması 5.ay için normal ama 6 defa kalkınca ek destek gerekli olmuş sanırım
kivirzik Coolcool masallah ne güzel, ınsallah bizim bebeler de öyle olur. 💜Gündüz ayarlı saat gibi yarım saat uyuması gece 2 saatte bir uyanması zor oluyor 🤦
Seymagirgin kivirzik evet özellikle son 1 haftadır 5te uyanıyordu 7de uyuyordu. Uykuya gecıslerımız cok zor oluyordu ben yıne bılemezdımde sütümün yetmedıgını annrm sagolsun o farketmıs
kivirzik Seval34 bir ortamda bulunduğumda benimki gündüz 2-3 saat kesintisiz uyuyor diyorlar deliriyorum bizim kız yarım saat uyuyunca sonra anne sütü mü diyorum mama diyorlar, rahatlıyorum ☺️
Seval34 kivirzik bizimkide oyleydi ama qrtik gunduz 30 dakika anca bazen 1 saate cikabiliyo zaten uyumasin özlüyorum 🙂