Bebekcik1-2-3 Daha ikinci ayımıza yeni girdik ama bıngıldagımız kapanmış doktor genetik yada hamilelikte fazla vitamin kullanmandan dolayı olabilir biz sadece baş çevresi takibi yapacagız dedi ama içim rahat degil yaşayan varmı böyle bir şey 😔
Asya3870 Bebekcik1-2-3 başka bir doktora daha git bence bir sor canım. Aklında soru işareti kalmamış olur .
MinikPandam_ Bebekcik1-2-3 bizim 6. Ayda kapanmaya başlamıştı küçüktü bayağı, 9 aylık olduk muhtemelen kapanmıştır bu kontrolde bakicaz
MinikPandam_ Bebekcik1-2-3 3 aydan önce kapanacagini sanmıyorum belki de küçülmüştür 3. Aydan sonra kapansa da sorun değil zaten. Bir doktor da bize kapandı demişti sonrasında gittiğimiz doktorlar kapanmamış küçülmüş normal dediler. Başka bir doktora daha gösterin kafa büyümesi devam ettiği sürece sıkıntı yok zaten
Mercosey Bebekcik1-2-3 çok sık gözlenen bir şey aslında ama kafa kemikleri sadece bıngıldaktan büyümüyor. O yüzden siz takipleri aksatmayın. Allah’ın izniyle inşallah bir şey olmayacaktır. Yine kafatası büyümeye devam eder
MinikPandam_ Bebekcik1-2-3 kac cm olctuler 2 aylikta? Persentile uyuyorsa gayet güzel ben de ilk kapanmış dediklerinde canımı sikmistim ama gerek yokmuş. Ölçümleri aksatmayin büyüme devam ettikçe ve persentile uydukça sağlıkla büyüyor demektir