Ayda123 Hangi mamalar daha uygun ve içeriği kaliteli bilgisi olan paylaşabilirmi Sma mamasını bırakmak zorundaym
Sebusebu Ayda123 ben aptamil pregsyno kullanıyorum. Markette 250 tl , internette 160tl. Yorumu fazla yıldızı puanı yüksek yerden internetten al.
Evaninanasi Ayda123 bebelac gold kullanıyoruz 9 aygır. Fiyatı için değil, diğer mamalar kabız yaptığı için almıştım ama hem bebeğim çok sevdi hem de fiyatı uygun. Şu an gelişimi de çok güzel gidiyor 🧿
Sadesoda Biz de hipp kullanıyoruz ben de bırakmak zorundayim her hafta 10 TL zam geliyor Aptamil e gecicez biz de büyük ihtimalle
Gamzeliff Ayda123 Bebelac gold en uygun gibi.Hepsiburadadan toplu almanı tavsiye ederim ama satıcı Hepsiburada olsun guvenirsin en azndan,daha uyguna geliyor ama orasida zam yaptı gene dışarıya göre daha uygun
livanurvealpinannesi61 Ayda123 kaliteli olan pahalı oluyor malesef. Evolvia içerik olarak temiz ve çok kaliteli bir mama
Ayssss1 Ayda123 sma dan bebelac a gectik mamasi bitti mama istiyor 3 gundur mama bitti yok onun yerine corba icelim mi meyve yiyelim mi vs diye oyaliyorum gece beslenmesi zaten yoktu oda heeee tamam diyor 🤣 2 yasinda cok şükür biraktik herhalde