beyzagl444 Merhaba kızlar. Bebegim 9 aylik mamayı bırakti hic icmiyor midesi bulaniyor. ek gidayi baya seviyor yiyor. Ama sorun şu gece acikip uyaniyor. yatmadan ne verirsem vereyim uyaniyor gece. Gece beslenmesini nasil yapiyorsunuz. Süte alistirayim dedim onuda icmedi. deli olacaz sıfır uyku bizimle yatiyor sabahta 6 da kalkiyoruz
morlu_baby beyzagl444 süte alıştırayım derken ne sütü ? 9 aylık bir bebek ıcın süt yasak kaldıki 1 yaşa girmiş bebege bile sadece pastörize edilmiş süt öneriyor doktorlar . Süte alıştırmak yerine başka mamalar deneyin en azından gece yatarken ve gece uyandıgında mama verin
Canyavrum beyzagl444 Mrh, benim bebeğimde mama içmiyor, biberon tutmuyor, dediğin gibi gece beslenmesi yok.her çeşit mama ve biberon denedik kabul etmiyor.ne yapacağım bilmiyorum.her öğün de ek gıda olmuyor.bazen ne yapacağımı şaşırıyorum gerçekten .
EcrinMelek1- @beyzagl444 biraz alışkanlıktan da gece uyanıyor olabilir diş olabilir sıcaktan olabilir ama sürekli böyleyse alışkanlıktır gece uyandığında hiçbir şey vermeyin tekrar uykuya döndürün zaten 1 yaşından sonra gece beslenmesi kesilmesi gerekiyormuş diş çürüğüne vs sebep oluyormuş
beyzagl444 morlu_baby bende biliyorum fakat suyla yari yariya vermeyi denedim cok agladigi icin. sma aptamil falan denedim hic icmedi.