Nisam- Rapunzel-esra06 yani ilk kez duyuyorum yani tüpleri bağlayınca artık çocuklar doğurma defteri kapanıyor demi. Açma gibi durum yok
momy_alya HacerErdogan sağlık ocakları 6 aydan önce yazamıyorlar, özelde doğum doktorum Cerazette hap verdi o emziren anneler içinmiş
Newmother07 Rapunzel-esra06 tüpler bağlandıktan sonra geri açtırabiliyor muyuz.Yeni anneyim pek bilgim yok korunmak istiyoruz o yüzden soruyorum :)
Rapunzel-esra06 Newmother07 tüp bebek dışında hamile kalma olasılığınız %1 e düşüyor doktorum öyle söyledi. Ben sezaryen doğum yapmışken tüplerimi bağlattım bir kız bir erkek çocuğum oldu daha istemem Allahım gerçekten isteyene versin 🙏🏻
HacerErdogan momy_alya benim sağlık ocağında ki ebe de bulunması çok zor yurtdşinda bu ilaç dedi banada bende alim bari
Nurrrrrr233 aselduru-hs Özelde doğum yaptığım doktoruma yaptırdım canım 2 bjn civari sanırım eczaneden aldım 3 bine hastanede taktırdım
aselduru-hs Byzaonur beklemedeyim kimse yazmadı😂hap iğne falan zor en güzeli bayağı koruyucu imiş İstanbul Avrupa yakası yaptıran varmı acaba
momy_alya miragunes19_ eczaneye gidip Cerazette alabilirsin reçetesiz satılıyor,doktorda sorarsın böyle bir hap varmış diye kadın doğuma gidersen zaten sana uygun hap yazar sağlık ocağı yazmıyor 6 aydan önce
irem_19 Mervelaren16 bende öyle korunuyorum canım doğum yapalı 5ay olacak nerdeyse ama her ay bi tedirginlik yaşıyorum tekrar hamile kalma korkusuyla prezervatif kullanalım dedim ama eşim kabul etmiyor spiraldende ben endişeliyim kayma falan olduğu söylendi ne zamandır böyle korunuyorsunuz
miragunes19_ momy_alya evet aile hekimi kesinlikle kullanma dedi herhangi bir zararı yada yan etkisi olur mu bebek için
Cerenu24 miragunes19_ emziren anneler için doğum kontrol hapları var cerazette ismi ben onu kullanıyorum
miragunes19_ Cerenu24 açıkçası nasıl kullanılır onu da bilmiyorum hem kızım da 2 aylık ve emziriyorum aile hekimim bebeğim için iyi olmayacağını söylerdi ama çoğu insan kullanıyor
momy_alya miragunes19_ dıyorum ya canım aile hekimleri yazamıyor bilmıyorlar yani yetkileri yok 6 ay öncesine