smygl Bebek takipte bugün itibari ile bebeğimin dönebileceği bilgisini gördüm🫣 sizin bebekleriniz ne zaman dönmeye başladı? Bizimki şuan sadece kendini yana veya geriye kaydırarak götürüyor yüz üstü yattığında dönemiyor henüz
AntiSosyallKelebek smygl 8 aylıkken başladı şuan 9 aylık tüm evi turluyor geçen gün koltuğun altına sıkışmış halde bulduk 😂
Petitoos smygl biz 4 ayı yeni bitirdim daha dönme falan yok valla sadece devamlı kafasını kaldırıp kalkmaya çalışıyor kerata 😂
Sedaekrem smygl 5 aylıktı diye hatırlıyorum bu çevrelerin zamanına dikkat etkçmek onemlı doktora sorun bir de kuzum tabı annelere de danısın
MommysMini smygl 3 ay 1 haftalık olduğu gün ayaklarını kaldırıp yana döndü oy kurban olduğum nasıl şaşırmıştım şimdi beş buçuk aylık ama hala tam dönme yok sadece yanlara dönüyor 😂
PrensesAnnesi8323 4,5 aylığız ve sürekli dönüyor sırt üstü koymaya gelmiyor hemen dönüyor. Uyuduktan sonra yerine yatırıyorum beş dk geçmeden bi bakmışım uyanmış yüz üstü çırpınıyor 😂
dikkatbebekvar smygl 7 aylıkken döndü dönüş o dönüş. Yüzüstü 1 dk durmayan cocuk simdi de sırt üstü durmuyor hshshsh
Araseymen smygl 2.5 aylikken sirt üstünden yuz üstüne döndü suan tam 4 aylik oldu yere bıraktığım an dönüyor ama yuz üstünden sirt üstüne henuz dönemiyor.
ErsagunAktugunannesi smygl şu an 4 ay 9 günlük yarım tur dönüyor, kolu altında kalıyordu artık onu da kurtarıyor